Plug it in: Anders Niemand | CLEEFT

Plug it in: Anders Niemand

CultuurBewustTV

Plug it in: Anders Niemand

CultuurBewustTV
Door:  Next Best Band op 
23/01/2012

Deze week richt CultuurBewust.nl de schijnwerpers op hiphopformatie Anders Niemand. Sinds de oprichting van de groep in 2006 hebben de mannen amper stil gezeten. Elk jaar verschijnt er wel een demo of EP. In 2010 verscheen hun debuutalbum Passe Partout. Met dit duistere album stonden ze al in het voorprogramma van onder andere Opgezwolle en Def P.

In 2011 is de band vooral bezig geweest met, zoals ze zelf aangeven, het antwoord op Passe Partout: de nieuwe EP Cycloon. Deze moet in 2012 uitkomen en is wat luchtiger dan hun debuutalbum. Zo heeft Spa zich laten inspireren door filmmuziek  en zoekt hij soms zelfs de stilte op.

De clip van ‘Masterclass’ valt al meteen op door de vette visuals. De lange intro geeft het geheel een dromerig effect en als de beats er dan na een ruime minuut inknallen, word je meteen ondergedompeld in de hiphop.

Iedere week zet Cultuurbewust.nl een band in de spotlight. Wil jij hier met jouw band staan? Registreer dan een profiel bij Next Best Band, upload je muziek, verzamel fans en verdien aandacht voor jouw band op Cultuurbewust.nl.

Over de auteur:

Next Best Band

Next Best Band is hét podium waar bands en muziekfans elkaar ontmoeten. Luister muziek, bekijk video's, waardeer en bepaal wie dé bands van morgen zijn!
Plug it in: Anders Niemand van 10 stemmen
Google+