Het beste van ‘Het beste uit delicious.’ | CLEEFT

Het beste van delicious.

Recensies
  • Het beste van ‘Het beste uit delicious.’ 1
Het beste van delicious. CLEEFT echt. En jij?   Schrijf een recensie!
uit 1 stem
9
RECENSIE
INFORMATIE

Het beste van delicious.

Recensies

In 10 jaar delicious. zijn er 130 magazines, 20 specials, 16 kookboeken en duizenden recepten uitgebracht. Het beste is gebundeld in een mega dik jubileumboek.

Loading+ wishlist

CLEEFT het of niet?

Je moet ingelogd zijn om een recensie te plaatsen.

Maak een profiel aan
Door:  Britt Snakenborg | 02/01/2017 @ 10:00
9

Het beste van ‘Het beste uit delicious.’

In 10 jaar delicious. zijn er 130 magazines, 20 specials, 16 kookboeken en duizenden recepten uitgebracht. Een hele prestatie! Tijd om het beste van het beste te bundelen in een mega dik jubileumboek. Maar liefst 212 redactiefavorieten zijn verdeeld over de 10 pijlers van het blad: seizoen, lokaal, bewust, avontuur, aandacht, comfortfood, trends, samen, passie en feest. Het beste van 10 jaar delicious. in één omslag. Enjoy!

 

Voor iedereen die onder een steen geleefd heeft afgelopen decennium: delicious. is hét tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. In dit boek staan geen nieuwe recepten, maar alleen de allerbesten uit het magazine tot nu toe. En dat zijn er nogal wat. Dus wanneer je echt wilt genieten, even niet op de lijn wilt letten, geen rekening hoeft te houden met allergieën of diëten, pak je het jubileumboek erbij en ga je helemaal los.

Topfavorieten

De recepten zijn zoals we ze gewend zijn: maakbaar met net even dat beetje extra waar je zelf niet aan gedacht had. Soms ietwat imperfect, wat het homemade doet lijken. De uitleg is enthousiasmerend en makkelijk te volgen. De ingrediënten zijn niet heel exotisch, maar vooral lokaal, biologisch en fair trade. De foto’s zijn stuk voor stuk om bij weg te dromen. Je proeft al bijna de smaken als je ernaar kijkt en je ziet jezelf al in de keuken roeren in die pan met stoofvlees. Naast alle recepten is er plek voor verhalen over mensen met een passie voor eten: bekende koks, spraakmakende foodies en speciale adresjes.

Je krijgt inspiratie om van elk eetmoment (van ontbijt tot diner), en van elke gelegenheid (van de dagelijkse kost tot een uitgebreide kerstviering), een feest te maken. Denk aan: pastinaaksoep met peterselieolie, sinaasappel-venkel salade, ovenribbetjes met dragonwortels, fazant met eekhoorntjesbrood, en abrikoos-kokosplaattaart. Het klapstuk is toch wel het allerlaatste recept: de choco-merinquetaart met hazelnootlikeur.

Het beste van ‘Het beste uit delicious.’

Must-have

Kortom. ‘Het beste van delicious.’ is onmisbaar op je boekenplank. Voor iedereen die fan is van fantastische foodfotografie, verrukkelijke recepten: eat your heart out. Dit boek moet je hebben!

 

 

Het beste van delicious. 9 van 10 1

In 10 jaar delicious. zijn er 130 magazines, 20 specials, 16 kookboeken en duizenden recepten uitgebracht. Het beste is gebundeld in een mega dik jubileumboek.

Google+