Culinair
Banner carrousel
THE REVENANT
attachment
Eiwitrijk

Dit CLEEFT nu:

Wat CLEEFT er volgens jou?

Ontdek en deel jouw smaak met deze cultuurverslinders

NIEUW VAN DE CULINAIRREDACTIE

Belevenis boek ‘Zilt Zoet Zeeland’ doet recht aan provincie
7
Culinair | Kookboek | Door: Alexander Siteur

Belevenis boek ‘Zilt Zoet Zeeland’ doet recht aan provincie

Uit ‘Zilt Zoet Zeeland’ door Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe en Tanja van den Berge spreekt vooral trots: trots van ondernemers op hun pure producten, trots …

17/01/2017
Simple food
8
Culinair | Kookboek | Recensie

‘Simple Food’ is niet zo simpel als het lijkt

Thuis kookt de topkok totaal anders. Hoe? Dat laat hij zien in “Simple Food”.

04/01/2017
   Loading+ wishlist
 1 recensie
Het beste van ‘Het beste uit delicious.’ 1
9
Culinair | Kookboek | Recensie

Het beste van ‘Het beste uit delicious.’

In 10 jaar delicious. zijn er 130 magazines, 20 specials, 16 kookboeken en duizenden recepten uitgebracht. Het beste is gebundeld in een mega dik jubileumboek.

02/01/2017
   Loading+ wishlist
 1 recensie
Superfood
7
Culinair | Kookboek | Recensie

Voedzame familiegerechten in ‘Super Food voor familie en vrienden’ van Jamie Oliver

Alle recepten in dit boek komen voort uit Jamie’s superfoodfilosofie: lekker veel kruiden, groenten, vlees, vis en volkoren producten.

30/12/2016
   Loading+ wishlist
 1 recensie
CLEEFT ontdekt Drachten 5
Culinair | Kunst | Fotoreportage | Reportage | Door: Charella Hulsbosch

CLEEFT ontdekt Drachten

CLEEFT bezoekt deze maand de leukste restaurants en musea in Drachten en omgeving.

29/12/2016
Spruitjes 1
Culinair | Door: Sterre ten Houte de Lange

Spruitjeslucht in hemelse romigheid

Sterre weet zelfs met spruitjes iets lekkers te maken

01/12/2016
Vroeger was niet alles beter blijkt na bezoek aan 'Eten in Oorlogstijd'
Culinair | Reportage | Door: Ivana Mik

Vroeger was niet alles beter blijkt na bezoek aan ‘Eten in Oorlogstijd’

CLEEFT bezocht de tentoonstelling 'Eten in Oorlogstijd'

25/11/2016
CLEEFT ontdekt Ameland tijdens de kunstmaand 4
Culinair | Kunst | Fotoreportage | Door: Charella Hulsbosch

CLEEFT ontdekt culinair Ameland tijdens de ProefRoute

CLEEFT bezoekt Ameland tijdens de kunstmaand in november en neemt je mee op fietstocht langs verschillende deelnemende restaurants aan de ProefRoute.

17/11/2016
Een maand lang 'vegan': Week 3 2
Culinair | Door: Simone Holleman

Een maand lang ‘vegan’: Week 4

Geen vlees, geen vis, geen zuivel en eieren, dat is kortgezegd wat veganisme inhoudt. Gedurende de maand oktober organiseert de Nederlandse Vereniging voor Veganisme de ‘Vegan Challenge’. Redacteur Simone Holleman is een alleseter, maar gaat toch de uitdaging aan. Benieuwd of zij het volhoudt? Lees hier dan mee.

14/11/2016
Tijd voor comfort: variaties op warme melk 3
Culinair | Column | Door: Sterre ten Houte de Lange

Tijd voor comfort: variaties op warme melk

Columniste Sterre vindt het tijd voor comfort food én ook comfort drankjes!

10/11/2016
Alledaagse keuken centraal in 'Heerlijke Chaos'
7
Culinair | Kookboek | Recensie

Alledaagse keuken centraal in ‘Heerlijke Chaos’

'Heerlijke Chaos' van foodfotograaf Simone van den Berg is een grote verzameling van hele uiteenlopende recepten voor elke dag met prachtige foodfoto's.

10/11/2016
   Loading+ wishlist
 1 recensie
Een maand lang 'vegan': Week 3 2

Een maand lang ‘vegan’: Week 3

een vlees, geen vis, geen zuivel en eieren, dat is kortgezegd wat veganisme inhoudt. Gedurende de maand oktober organiseert de Nederlandse Vereniging voor Veganisme de ‘Vegan Challenge’. Redacteur Simone Holleman is een alleseter, maar gaat toch de uitdaging aan. Benieuwd of zij het volhoudt? Lees hier dan mee.

03/11/2016
   Loading+ wishlist
 nog geen recensies
Google+